| Autor |
ostavka |
kryki
Članovi
Poruka: 26
Član od: 26.07.08 |
| Postavljeno 21.05.2010. 18:07:06 |
|
|
Binić: Ispali smo, moram da odem
6 komentaraOdštampajMake font size smaller Make font size default Make font size larger 21. maj 2010. 11:27 > 11:28
Moral u srpskom fudbalu zaista je retka pojava, ali upravo na to se pozvao predsednik FK Napredak iz Kruševca, Dragiša Binić.
Prvi čovek "čarapana" rešio je da podnese ostakvu posle selidbe Napretka u niži rang, tačnije Prvu Ligu Srbije.
"Napredak je klub sa tradicijom, sa amrijom navijača i obavezom da se što pre vrati u elitu srpskog fudbala. Posle svega, imam moralnu obavezu da podnesem ostavku i učiniču to na prvom sastanku Upravnog odbora, ali i dalje ću biti uz klub da pomognem koliko mogu, kao što sam to činio i dok nisam bio na ovoj funkciji", izjavio je Binić u intervjuu za "Sportski žurnal".
Binić sa mesta predsednika odlazi pun gorčine, najviše prema igračima, koje optužuje "da nisu živeli sportskim životom".
"Nije me interesovalo kako žive, dok se to nije videlo na terenu, a itekako je bilo primetno da ne poštuju pravila sportskog života", rekao je Binić i nadovezao se da je tome doprineo i suviše "mekan stav" mladog trenera Živojina Vidojevića, koji je prethodne zime došao u klub.
"Pokušavao je da unapredi igru, ali je bio previše mekan prema igračima. Družio se sa njima i van terena, što je totalno pogrešno. Tako su mu i vratili, ali to je verovatno neiskustvo", dodao je Binić.
Napredak je u poslednjem kolu izgubio od Vojvodine sa 7:0 i ispao iz Lige, zajedno sa Mladim radnikom.
"Razočarali su me, pre svega, igrači. Više sam ja verovao u njih, nego oni sami. Ako već ne razmišljaju o sebi, trebalo je da znaju da imaju obavezu prema navijačima, deci iz podmlatka čiji su idoli, itd", rekao je Binić, član šampionske generacija Crvene zvezde iz sezone 1990/91.
(MONDO, foto: MN Press) |
|
| Autor |
RE: ostavka |
DakiAleksinac
Članovi

Poruka: 232
Član od: 08.04.08 |
| Postavljeno 22.05.2010. 09:24:45 |
|
|
И сад Драгиш Бинић испаде моралан човек...
''Не тражим ништа, никакву славу нити награду. За мене ће бити највећа награда када од себе дам све што могу. За мене је највећа награда да се избори слобода.''
Пуковник Драгутин Кесеровић |
|
| Autor |
anabela
Članovi
Poruka: 4
Član od: 16.05.10 |
| Postavljeno 23.05.2010. 20:06:49 |
|
|
|
Binić neće biti smenjen . Ne verujem da će opština nešto uraditi na tu temu. A i zašto bi se mešali kad će beograđani da ga srede. |
|
| Autor |
ZIDAN
Članovi
Poruka: 2
Član od: 19.05.10 |
| Postavljeno 23.05.2010. 20:40:19 |
|
|
-Naravno,posle svakog neuspeha,UVEK SU DRUGI KRIVI,i to je problem kod nas Srba!!!!!!!!!!-Koliko se ja secam,NEKOLIKO IGRACA,je pre izvesnog vremena ISTERANO IZ KLUBA,uz optuzbe da su oni bili DIREKTNI KRIVCI za lose rezultate kluba,a nemojte zaboraviti da su TI IGRACI najmanje igrali u PRVOJ POSTAVI,sto znaci da se samo prikrivao PRAVI PROBLEM zbog medija i javnosti,i sta cemo sada!!!!!!!.sada su krivi ovi igraci,jer nisu sportski ziveli,TO JE STARA PROFURANA FORA,prema tome BINICU, NEMOJ TAKVE FORE DA PRODAJES,SMESNE SU,nismo mi bas takvi seljaci!!!!!!!!!!!!!!!!!
--Sta cemo za buduci rad FK-NAPREDKA,pa naravno SKORO je uvek raspolozen da pomogne   
Uredio ZIDAN dana 23.05.2010. 20:42:01 |
|
| Autor |
DakiAleksinac
Članovi

Poruka: 232
Član od: 08.04.08 |
| Postavljeno 24.05.2010. 17:18:35 |
|
|
Он ће као Тито, доживотни тренер Напретка!
''Не тражим ништа, никакву славу нити награду. За мене ће бити највећа награда када од себе дам све што могу. За мене је највећа награда да се избори слобода.''
Пуковник Драгутин Кесеровић |
|
| Autor |
Vasko Gunev
Članovi
Poruka: 30
Član od: 19.07.08 |
| Postavljeno 02.06.2010. 10:47:05 |
|
|
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/jao-binic-rodic-markovic-savic-cekaju-lekica-i-ninkova-22067.html#komentari_form
Uuuaaaa, bagro! Vazno da ce da uvali sina u Zvezdu, a mi odosmo u seljacku ligu!!! |
|
| Autor |
GmAn
Članovi

Poruka: 27
Član od: 30.10.08 |
| Postavljeno 05.07.2010. 14:32:56 |
|
|
Ne razumem,kako se pojavljuje prica da Napredak ostane u JSL?Binic nesto prica,da ce tuziti ove UEFA-i,da neki nemaju infrastrukturu itd.Ali ne razumem sta tu on ima da prica kad je podneo ostavku?Ili nije?
Jakuza Krushevac
GrShTaK HooD |
|
| Autor |
nikola
Članovi
Poruka: 68
Član od: 25.11.06 |
| Postavljeno 10.07.2010. 04:02:20 |
|
|
|
Ma to Binic samo kenja, skrece paznju sa pravih problema, isto kao i prica o njegovoj ostavci. Njega ne mozes da isteras bez govnjive motke. |
|
| Autor |
ghost
Članovi
Poruka: 189
Član od: 27.08.07 |
| Postavljeno 11.07.2010. 03:09:34 |
|
|
|
GmAn napisa:
Ne razumem,kako se pojavljuje prica da Napredak ostane u JSL?Binic nesto prica,da ce tuziti ove UEFA-i,da neki nemaju infrastrukturu itd.Ali ne razumem sta tu on ima da prica kad je podneo ostavku?Ili nije?
Takodje Hajduk iz Kule ide u stecaj, mozda je to sansa!
Mada, one * * * iz FSS-a ne gledaju kakvo je realno stanje nego ko da vise para... Kako je samo Smederevo ispalo pre 2 godine a Banat ostao |
|